De vackraste smycken jag någonsin har sett

Hej och hallå, alla glada och lojala läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg som kan handla om det mesta mellan himmel och jord. Hoppas att dagen är bra och att ni har en god lunch att se fram emot om ett par timmar. Idag tänkte jag berätta om något som intresserar mig något enormt, och därför hoppas jag också att ni, mina fina läsare, också kommer tycka om det. Det är nämligen en ateljé som jag har hittat som tillverkar smycken i Mjölby och Tranås med omnejd.

Denna ateljé heter Ateljé Tita Carlborg och allt som görs där är av högsta kvalitet. Hon som arbetar där har lång erfarenhet och har jobbat i många olika länder där hon har plockat upp nya tekniker för att se till att kunna göra det mesta som kunden önskar sig. Hon tillverkar ofta halsband och liknande, men tar även på sig jobb som att göra förlovnings- eller vigselringar. Jag fascineras verkligen så mycket av detta hantverk att jag ibland funderar på att göra om den här bloggen och istället rikta in mig helt på att bara prata om smycken istället. Denna kvinna som jobbar på detta företag är en duktig formgivare, och om du önskar att hon plockar fram något nytt, eller om du har en design som du skulle vilja se i verkligheten är det henne som du ska vända dig till. Du kommer utan minsta lilla tvekan bli nöjd med hennes otroliga talang för att tillverka smycken i Mjölby och Tranås med omnejd.